Stadsmuseum Rhenen VVV

Diverse ontwerpen


Voor de Trouwzaal in het museum hebben we twee grote doeken, aan weerszijden van de zaal ontworpen. Het ene doek heeft een lichte uitstraling en laat een panorama vanuit het westen zien. Het donkere doek laat een panorama vanuit het oosten zien. In beide doeken zijn de kleuren van de ruimte en het tegelpatroon van de vloer verwerkt in het ontwerp. De doeken hebben als functie om tentoonstellingen op de wand tijdelijk af te schermen tijdens een trouwgelegenheid of andere bijeenkomst.

Als je langs de Trouwzaal loopt wordt men geattendeerd op de mogelijkheid voor trouwen in deze prachtige zaal.
Voor alle informatie hierover ontwierpen we een Trouwbrochuremap en Trouwbrochure.

Het Museumcafé van Stadsmuseum Rhenen is voor diverse gelegenheden een ontvangstzaal, een zeer hoge ruimte. Hiervoor hebben we recent een geluiddempende panelenreeks als wanddecoratie ontworpen om de akoestiek van de ruimte te verbeteren en tegelijkertijd de historie van Rhenen in beeld te brengen.

Voor in de Museumshop/VVV ontwerpen we diverse advertenties en cadeaukaarten voor gratis toegang tot het museum of om te besteden in de museumshop. Daarnaast ontwierpen we onlangs een audiotour door het museum.

Voor in de Museumshop/VVV ontwerpen we divers promotiemateriaal, ook in combinatie met andere regionale musea; wandelroutes door het historisch centrum van Rhenen; geschenken voorzien van topstukken uit de collectie, zoals magneetjes, mokken en kaarsen.