Stadsmuseum Rhenen VVV

Diverse ontwerpen


Voor de Trouwzaal in het museum hebben we twee grote doeken, aan weerszijden van de zaal ontworpen. Het ene doek heeft een lichte uitstraling en laat een panorama vanuit het westen zien. Het donkere doek laat een panorama vanuit het oosten zien. In beide doeken zijn de kleuren van de ruimte en het tegelpatroon van de vloer verwerkt in het ontwerp. De doeken hebben als functie om tentoonstellingen op de wand tijdelijk af te schermen tijdens een trouwgelegenheid of andere bijeenkomst.

Voor alle informatie over de mogelijkheden om te trouwen in deze prachtige trouwzaal ontwierpen we een Trouwbrochuremap en Trouwbrochure.

Het Museumcafé van Stadsmuseum Rhenen is voor diverse gelegenheden een ontvangstzaal, een zeer hoge ruimte. Hiervoor hebben we recent een geluiddempende panelenreeks als wanddecoratie ontworpen om de akoestiek van de ruimte te verbeteren en tegelijkertijd de historie van Rhenen in beeld te brengen.

Voor in de Museumshop/VVV hebben we diverse kaarten en enveloppen ontworpen voor gratis toegang tot het museum of om te besteden in de museumshop.

Voor in de Museumshop/VVV hebben we een reeks magneten ontworpen met topstukken uit de collectie.