Over ons

Grafische Kamer werkt vanuit Veenendaal, is in 2011 opgericht door Veerle Nauta en werkt met een hecht team van specialisten. Grafische Kamer realiseert samen met verschillende opdrachtgevers aan brede projecten op het gebied van visuele communicatie.

 

Veerle — Grafisch ontwerper / illustrator en oprichter van Grafische Kamer

 

Veelzijdig ontwerp

We ontwerpen vanuit de inhoud om de ideeën van onze klant tot de verbeelding te laten spreken. We verrassen onze klanten met nieuwe, eigen identiteiten, waar zij trots mee naar buiten kunnen treden en hun doelgroep bereiken.

Naar projecten >

Eigen signature

In elk communicatiemiddel wat we ontwerpen staat eigenheid van de klant centraal. We creëren voor zowel gevestigde bedrijven als start-ups onderscheidende visuele identiteiten en illustratieve en/of ruimtelijke ontwerpen.

Bekijk ons werk >

Klein & ambitieus

Met daardoor grote flexibiliteit. We schakelen snel en adequaat en hebben de kennis in huis om ontwerpprojecten van A tot Z te begeleiden. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan hierbij voorop.

Maak kennis >

 

Veerle van Grafische Kamer begrijpt direct wat je bedoelt en weet mijn globale ideeën altijd om te zetten in een passend en onderscheidend ontwerp. Zij is bijzonder accuraat en bij haar is ‘afspraak = afspraak’ een belangrijk uitgangspunt. De lijnen zijn altijd kort en op verzoeken reageert zij snel. Kortom een aanrader!

Anneke Kersten | Werk Weer Leuk


Voor mijn advertentie ‘Irma Boon Uitvaartzorg’ heeft Veerle de vormgeving verzorgd. Veerle is creatief en denkt goed mee om tot het beste resultaat te komen. Het is heel fijn samenwerken! Bedankt Veerle!

Irma boon | Irma Boon Uitvaartzorg


Toen ik Veerle voor de eerste keer benaderde hebben we een fijn open gesprek gehad over wat zij voor mij zou kunnen doen voor mij. Zij kwam met veel ideeën , waaruit bleek, dat ze begreep wat de uitstraling van mijn praktijk zou kunnen hebben. Al snel kreeg ik op papier een voorstel. Daarna hebben we regelmatig mailcontact en persoonlijk contact gehad over de uitwerking van de opdracht. Ik heb dit als heel prettig ervaren. Zij heeft mijn boodschap goed kunnen vertalen in een professioneel logo en drukwerk.

Irene | Meer Balans